Handelsbetingelser - Øjenvitaminer.dk Aps - nemt og bekvemt - gratis fragt

Handelsbetingelser

Købsbetingelser

Hos Øjenvitaminer.dk ApS,  kan du betale via indbetalingskort, bankoverførsel eller via danske kreditkort. Efter købet sendes en kvittering for dit køb direkte til din mail-adresse.

Leveringstidspunkt

Når vi modtager en bestilling på en vare, sørger vi for levering. Der må påregnes en leveringstid på 2-3 dage.

I tilfælde af at en vare ikke kan leveres som anført, vil du få meddelelse herom inden for 1 arbejdsdag samt oplyst, hvornår levering forventes at kunne ske.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen således at den inden udløbet af 14 dages fristen er afsendt til os. Varen skal være i væsentlig samme stand og mængde som du modtog den. Bemærk, at du ikke må tage varen i brug og derefter forvente at kunne returnere den. Du har som udgangspunkt lov til at undersøge varen, og evt. afprøve den, såfremt det ikke forringer varens værdi (varens eventuelle salgsemballage – æsken eller plomberingen – er en væsentlig del af varen). Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du dog selv afholde.

Returnering kan også ske ved at nægte at modtage varen.

Reklamationsret

Der ydes to års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles indenfor rimelig tid efter, at manglen er opdaget. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. pengene tilbage.

Fragtomkostninger

Øjenvitaminer.dk Aps sender portofrit i Danmark.

Registrering af personlige oplysninger

Det bør understreges, at ingen personlige oplysninger, der registreres, på noget tidspunkt vil blive overdraget, solgt eller være tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Øjenvitaminer.dk ApS.

Under et køb indtastes de nødvendige leverings- og kontaktinformationer. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form og gemmes i fem år. Desuden registreres IP-adressen, hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Jvf. persondataloven kan man ved forespørgsel få oplyst hvilke konkrete oplysninger Øjenvitaminer.dk ApS har registreret om dig. På baggrund af eventulle indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes. Se evt. følgende link: www.retsinfo.dk/_GETDOCI_/ACCN/A20040045130-REGL

Der tages forbehold for eventuelle fejl på hjemmesiden og Øjenvitaminer.dk ApS forbeholder sig retten til at annullere en ordre, såfremt den er lavet på grundlag af forkerte oplysninger. Denne ret er naturligvis også gældende for kunden.